Bartın Üniversitesi "Sıfır Atık Projesi" ile Örnek Oluyor

Bartın Üniversitesi tüm yerleşkelerinde ve bütün birimlerinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanılabilir bir dünya bırakılmasını hedefleyen "Sıfır Atık Projesi"ni başlatarak, doğaya verdiği önemi göstermenin yanında israfın da önüne geçilmesi için önemli bir adım attı.

Sıfır Atık Porjesi broşür ve sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

• Bölümümüz araştırma görevlisi Abdi İbrahim Vakfı (AİV) doktora bursunu almaya hak kazandı